Astrid Klein Lankhorst

Over mij

Ik ben Astrid Klein Lankhorst, geboren in 1955, getrouwd en moeder van drie zoons. Zolang ik me kan herinneren verlang ik naar kennis over en verbinding met de ‘essentie’ van het zijn. Op veertienjarige leeftijd werd ik ziek. Het kostte me een jaar om te genezen. Dat was een traumatische ervaring. Na die periode besloot ik dat ik later mensen wilde helpen om de weg naar ‘heelheid’ te vinden door onder meer rouw en verlies te verwerken.

Mensen helpen om obstakels te overwinnen in hun persoonlijke en transpersoonlijke groei. Dat spreekt me aan in Psychosynthese. Op de middelbare school las ik het boekje ‘Dibs in Search of Self’ van Virginia Axline. Daarin helpt een kinderpsychologe een jongetje om na een aantal zeer traumatische ervaringen weer gezond en succesvol te worden. Niet alleen was ik gefascineerd door het werk van deze psychologe, ik was ook geïntrigeerd door het vermogen van dit kind om zichzelf – met enige hulp – terug te vinden.

Contact opnemen

Opleidingen en de start van mijn praktijk

Nadat ik mijn studie orthopedagogiek afrondde aan de Rijksuniversiteit Groningen, koos ik voor psychosynthese. Mijn diploma ‘Psychosynthesegids’ behaalde ik in 1999 aan het Instituut voor Psychosynthese in Utrecht. In dat jaar startte ik ook met Psychosynthesepraktijk Astrid Klein Lankhorst in Appingedam. Twee jaar later slaagde ik voor mijn hbo-diploma Psychosynthese – Individuele Gezondheidszorg. Daarmee werd ik hbo-psycholoog. Sinds 2008 vul ik mijn psychosynthesebegeleiding aan met Logosynthese. Het Logosynthese Practitioner Certificaat haalde ik in 2009 aan het Instituut voor Logosynthese in het Zwitserse Bad Ragaz. In 2016 voegde ik daar het Master Practitionercertificaat aan toe en in 2018 het Trainerscertificaat.  Ik geef presentaties en workshops over Logosynthese en ik verzorg trainingen.

Maak een afspraak

Trainingen en workshops

Sinds 2009 geef ik presentaties en workshops over logosynthese en verzorg ik trainingen.
Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met me op.

Psychosynthesepraktijk Astrid Klein Lankhorst is aangesloten bij:

Direct in contact?

Neem contact op via: 0596 – 68 20 09

Contact