Logosynthese®

Kom je niet los van een traumatische ervaring? Heb je last van angsten of piekeren? Logosynthese verlicht pijnlijke herinneringen en lichamelijke klachten. Heel rustig spreek je eenvoudige zinnen uit. Je voelt dat blokkerende emoties verdwijnen en storende overtuigingen verzwakken. Je lichaam ontspant zich.


CORONA VIDEO 

Voor iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken bij het omgaan met het Coronavirus (duur: 25 minuten). 


  


Maak een afspraak

Logosynthese als therapie of middel bij zelfcoaching

Oorspronkelijk is logosynthese een systeem voor coaching, begeleiding en therapie. Inmiddels krijgt het ook steeds meer betekenis voor zelfcoaching en persoonlijke ontwikkeling, als hulpmiddel voor je eigen persoonlijke en spirituele groei.

Logosynthesebegeleiding van Astrid Klein Lankhorst

Als Logosynthese Practitioner werk ik met cliënten in mijn Psychosynthesepraktijk in Appingedam. Je kunt de logosynthese sessies ook via Skype of per telefoon volgen. Wil je zelf met logosynthese aan de slag? Ik begeleid je aan de hand van boeken over logosynthese. Ik ben een internationaal logosynthese trainer. Voor belangstellenden verzorg ik workshops. Daarnaast geef ik trainingen aan ervaren professionals in coaching, counseling en therapie. Ik ben aangesloten bij de Logosynthesis International Association (LIA).

Meer over logosynthese trainingen en -workshops

Interesse in logosynthese

Is je interesse gewekt voor logosynthese? Logosynthese Nederland geeft workshops en trainingen in dit systeem voor persoonlijke ontwikkeling. Op de website van Logosynthesis International Association vind je het internationale opleidingsprogramma.